Produse

Cum cumpar ?

Cum cumperi produsele noastre ?

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, adaugati-l in cos.

Veti fi directionati in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista cu produsele cumparate, sa actualizati cantitatea de produse comandate sau sa renuntati la un produs.

Dupa ce aveti toate produsele dorite in cos, puteti finaliza comanda, completand datele d-voastra de contact si modalitatea de livrare.

In functie de informatiile trimise veti fi contactati telefonic de catre unul dintre operatorii nostri.

Atentie! Daca unele produse sau comenzi se califica pentru mai multe tipuri de reduceri, se poate aplica doar una dintre acestea.

Reducerea prin Voucher se aplica produselor care nu beneficiaza de alte oferte, reduceri sau promotii.


Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare!


Valoarea minima a coletului trebuie sa fie 35 RON cu TVA inclus.


Taxa de expediere

Transportul prin Curier costa 15 RON si este disponibil in orice localitate din Romania.


Comanda telefonica

Telefonand la 021-255.21.86 , un operator va prelua comanda dvs., de Luni pana Vineri intre orele 9-17.


Metoda de plata

- Ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid. 


Care este politica de returnare ?

Clientul are dreptul de a notifica in scris DENIRO MEDIA S.R.L., detinatorul site-ului www.MyNails.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin returnarea produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) , setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
           In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR  / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale.

Daca optati pentru expedierea unui alt produs in schimbul produsului returnat, costul expedierii acestui produs catre dumneavoastra va fi de 15 lei, suma pe care va trebui sa o achitati.

In cazul in care achizitionarea produselor contine o reducere comerciala de tip VOUCHER cadou aceasta va fi anulata cu ocazia unui retur total sau partial.

Adresa de returnare este: S.C. DENIRO MEDIA S.R.L.  - Str Foisorului nr. 107, Sector 3, Bucuresti.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, in contul iban personal. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 14 de zile de la receptionarea acestora, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.


ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre DENIRO MEDIA S.R.L.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Politica de returnare este conforma Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.